Prins William met gezin in Australië aangekomen

Vorsten

2014-04-16 06:23:00

SYDNEY – De Britse prins William is samen met zijn vrouw Catherine en hun zoontje prins George woensdag aangekomen in Australië. Het koninklijke gezin begon in Sydney aan het tweede deel van hun reis die hen door Nieuw-Zeeland en Australië leidt.

De hertog en hertogin van Cambridge namen woensdagochtend na tien dagen afscheid van Nieuw-Zeeland. Maar voor hun vlucht naar Sydney vertrok, bezocht het stel nog de politieacademie nabij Wellington waar ze mochten knuffelen met puppy’s, die later opgeleid zullen worden als politiehonden.

Prins George stal vervolgens de show toen zijn ouders met hem een vliegtuig van de Royal Australian Air Force instapten en richting Sydney vertrokken. Tienduizenden mensen hadden zich bij het vliegveld van Wellington verzameld om afscheid te nemen van William, Catherine en George.

Outfit

Na een vlucht van drie uur kwam het koninklijke gezin aan in Sydney. Catherine en baby George kwamen het vliegtuig uit in een andere outfit. Het pakje van de kleine prins had veel weg van de kleding die William droeg als baby ten tijde van de tour met zijn ouders Charles en Diana door het land, nu 31 jaar geleden.

William en Catherine gingen vanaf het vliegveld gelijk naar het iconische Sydney Opera House, waar ze werden ontvangen door de gouverneur van New South Wales, Marie Bashir. De Britse royals blijven tot en met 25 april in Australië.


Meer Verenigd Koninkrijk

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!