William en Catherine bezoeken Canada

Vorsten

2016-07-27 13:38:00

William en Catherine

Prins William en zijn echtgenote Catherine gaan dit najaar naar Canada. Dat is woensdag gelijktijdig in Londen en Ottawa aangekondigd. Dat de Canadese premier Justin Trudeau het paar graag op bezoek zag komen, was al een tijdje bekend, maar nu is de komst van de hertog en hertogin van Cambridge ook officieel.

Volgens Kensington Palace zijn William en Catherine opgetogen om terug te keren naar Canada dat ze in de zomer van 2011, enkele maanden na hun huwelijk, voor het eerst samen bezochten. “Ze hebben mooie herinneringen aan hun eerdere bezoek en kijken er naar uit om andere delen van dit mooie land te zien en de kans te hebben veel Canadezen te ontmoeten”, aldus het paleis.

Ook gouverneur-generaal David Johnston, de vertegenwoordiger van koningin Elizabeth in Canada, was opgetogen. Hij was blij dat het paar terugkeerde en de kans kreeg dit keer British Columbia en Yukon te bezoeken.


Meer Verenigd Koninkrijk

Nieuw, van de makers van Vorsten: Máxima. Een maar liefst 180 pagina’s dikke speciale editie over alles wat u wilt weten over onze koningin.