William en Catherine doen dit jaar niet aan kerstwensen

Vorsten

25-12-2020 09:39:38

Prins William en zijn vrouw Catherine vinden het dit jaar niet gepast om hun volgers op sociale media een fijne kerst te wensen. In plaats daarvan wensen de hertog en hertogin van Cambridge mensen die het zwaar hebben en werkers aan de frontlinie veel sterkte toe.

“Deze kerst zijn onze gedachten bij degenen die vandaag alleen doorbrengen, degenen die rouwen om het verlies van een dierbare en degenen die werken aan de frontlinie en nog steeds de energie kunnen opbrengen om hun eigen leven op pauze te zetten om voor de rest van ons te zorgen”, schrijft het koppel vrijdag op sociale media.

Mensen een fijne kerst toewensen voelt dit jaar niet goed, aldus William en Catherine. “Dus in plaats daarvan wensen we een beter 2021.” Het echtpaar deelt ook linkjes naar organisaties die mensen kunnen voorzien van psychische hulp.

Hoewel de prins en zijn vrouw er nu voor kiezen om de kerstwensen achterwege te laten, deelden ze vorige week wel al een kerstkaart. Ze poseerden voor de foto bij hun huis in Anmer Hall samen met hun kinderen George, Charlotte en Louis.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord