William en Catherine kunnen wel lachen om grappen over kinderen

Vorsten

2019-12-11 13:48:43

William en Catherine waren tijdens de Royal Variety Performance eind vorige maand het doelwit van enkele grappen. In de uitzending van het evenement die dinsdagavond te zien was op ITV blijkt dat de hertog en hertogin van Cambridge wel konden lachen om presentator en komiek Ramesh Ranganathan.

Ramesh zei onder meer dat het koppel, net als hij, drie kinderen heeft. “Ik kan me zo voorstellen dat ze elke ochtend jullie slaapkamer in rennen en jullie naar hun schattige gezichtjes kijken en denken: ik heb hier spijt van”, grapte hij. De prins en zijn vrouw moesten er luidkeels om lachen. Ook een grap over het extra betalen van de de babysitter leken ze wel te kunnen waarderen.

Met de Royalty Variety Performance in Londen wordt geld opgehaald voor de Royal Variety Charity, waarvan koningin Elizabeth beschermvrouwe is. De show wordt elk jaar bijgewoond door een of meerdere leden van de Britse koninklijke familie. Ook in 2014 en 2017 woonden William en Catherine het evenement bij.


Meer Verenigd Koninkrijk

Nieuw, van de makers van Vorsten: Máxima. Een maar liefst 180 pagina’s dikke speciale editie over alles wat u wilt weten over onze koningin.