‘William en Catherine logeren op luxe landgoed’

Vorsten

2014-04-08 16:12:00

PALLISER BAY – Prins William en zijn vrouw Catherine hebben gelogeerd op het luxe landgoed van Wharekauhau Lodge in Palliser Bay, zo’n 1,5 uur rijden van Wellington. Zo weet de krant Express, dat foto’s van het landgoed op de site heeft geplaatst.

Volgens de krant moeten gasten van de landhuizen die op het terrein staan zo’n 480 pond (ruim 580 euro) per nacht afrekenen. De hertog en hertogin van Cambridge en hun medewerkers zouden drie van de dertien vakantieverblijven hebben gehuurd en nog wat losse kamers in het vijfsterrencomplex. Wharekauhau Lodge is gelegen in de wijnstreek Wairarapa.

Op het landgoed zouden behoorlijk wat agenten aanwezig zijn geweest om ongewenste bezoekers tegen te houden. Zo konden William en Catherine, die maandag zijn begonnen aan hun drieweekse tour door Nieuw-Zeeland en Australië, genieten van de rust en nog wat bijkomen van hun jetlag. Woensdag zullen de prins en zijn vrouw weer teruggaan naar Wellington voor een bijeenkomst. Volgens Express zal de kleine prins George hier ook mee naartoe gaan.

Prins William, zijn zoon en zijn echtgenote zijn niet de eerste bekende gasten die het landgoed mag verwelkomen. Tom Cruise, Nicole Kidman, Meg Ryan, Jack Black en Bill Gates verbleven er volgens de krant ook al eens. Een medewerker van Kensington Palace wilde overigens niet bevestigen dat het gezin in een van de huizen van Wharekauhau Lodge verblijft.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

– Het warme nest van Kate: de Middletons

– Prinses Elisabeth op kamers

– Hoe zit het nu echt met Kroondomein Het Loo?

– Pieter van Vollenhoven schrijft over muziek