William en Catherine op tribune bij vrouwenfinale Wimbledon

Vorsten

2021-07-10 16:39:37

Catherine heeft het einde van haar quarantainetijd gevierd op de tribune van Wimbledon. Samen met prins William was de hertogin van Cambridge aanwezig bij de vrouwenfinale van het tennistoernooi tussen de Australische Ashleigh Barty en de Tsjechische Karolina Pliskova.

Het paar vermaakte zich tijdens de wedstrijd kostelijk, zo is te zien op foto’s. Ook zondag staat hun dag in het teken van de sport. Catherine bezoekt dan de mannenfinale op Wimbledon. William is daar dan waarschijnlijk niet bij, hij zit in de avond vermoedelijk in het Wembley-stadion om de Engelse voetbalploeg aan te moedigen. Die speelt dan de EK-finale tegen Italië.

Catherine ging vorige week vrijdag in quarantaine toen ze hoorde contact te hebben gehad met iemand die corona heeft. Ze kreeg de melding toen ze op Wimbledon was om naar een van de partijen te kijken. Spoorslags verliet ze de tribunes om in zelfisolatie te gaan.

Er werd gevreesd dat Catherine, die beschermvrouw is van Wimbledon, de finales van het toernooi zou moeten missen omdat Britten die in aanraking komen met een coronapatiënt eigenlijk tien dagen in quarantaine moeten.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke editie van Vorsten:

 

– Fotosessie bij Paleis Huis ten Bosch
– Eindelijk weer: staatsbezoek Duitsland
– Openhartige Eloise van Oranje
– Margaret’s party island Mustique
– William en Harry samen voor Diana