William en Catherine overspoeld met kindertekeningen

Vorsten

05-02-2021 23:25:18

Al heel wat ouders en kinderen hebben een tekening gedeeld met prins William en zijn vrouw Catherine. De hertog en hertogin van Cambridge hadden naar aanleiding van Children’s Mental Health Week een oproep gedaan om via sociale media een tekening te delen met het koninklijke koppel.

De tekeningenactie is onderdeel van een activiteit van Place2Be, een organisatie die mentale steun biedt op scholen. Catherine is beschermvrouwe van die organisatie. De creatieve tekenactiviteit zou kinderen kunnen helpen met het uiten van hun gevoelens. William en Catherine hadden daarom kinderen van over de hele wereld aangemoedigd om mee te doen aan de activiteit.

Aan het eind van deze week zullen William en Catherine “inspirerende schetsen” delen die zij hebben gezien. De afgelopen dagen deelde het koppel op sociale media al meerdere foto’s van tekeningen die zij hebben ontvangen.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.