William en Catherine praten over toerisme bij Cardiff Castle

Vorsten

08-12-2020 11:13:24

William en Catherine zijn dinsdag aangekomen bij Cardiff Castle om daar te praten over de invloed van het coronavirus op het toerisme. Het bezoek is onderdeel van de Royal Train Tour die het paar aflegt.

Ook praatten ze daar met studenten over hun mentale gezondheid in tijden van een pandemie. Zondag stapten de hertog en hertogin van Cambridge in de trein om meer dan 2000 kilometer te reizen. Tijdens de tour ligt de nadruk op het bedanken van mensen in de frontlinie voor hun inspanningen tijdens de coronacrisis. Ze bezoeken onder meer personeel van verzorgingshuizen, leerkrachten, schoolkinderen en vrijwilligers.

Maandag waren William en Catherine in Manchester om te praten met mensen uit de voedingsindustrie. “Jullie hebben niet alleen ons land staande gehouden, maar jullie hebben ook ons ​​hart verwarmd door ons het allerbeste van de mens te laten zien”, schreef William daarover op Instagram.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.