William en Catherine spelen bingo met bewoners verzorgingshuis

Vorsten

21-05-2020 23:25:11

William en Catherine hebben woensdag bingo gespeeld met bewoners van een verzorgingshuis in Cardiff. Via een videoverbinding maakten de hertog en hertogin van Cambridge hun opwachting als omroepers voor het potje bingo.

De aanwezigen leken de koninklijke bingomasters wel te waarderen, te horen aan de enthousiaste reacties uit de zaal. Ook William en Catherine hadden het goed naar hun zin. Volgens een van de bewoners was het omroepen van de bingonummers alleen ‘niet zo goed als het had moeten zijn’. William nam de kritiek sportief op, en beloofde bij het afscheid dat ze het de volgende keer beter zullen doen.

De hertog en hertogin namen verder de tijd om te praten met een aantal bewoners en medewerkers van het verzorgingshuis. Medewerkers vertelden het koninklijk paar onder andere over de impact van het coronavirus en de uitdagingen waar ze mee om moeten gaan als gevolg van de pandemie.


Meer Verenigd Koninkrijk

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.