‘Prins William en prins George gaan vissen in Canada’

Vorsten

2016-08-14 09:53:00

prins George

Het begint er steeds meer op te lijken dat prins George en prinses Charlotte meereizen naar Canada. Volgens Mail on Sunday nemen prins William en zijn vrouw Catherine hun driejarige zoon en eenjarige dochter dit najaar mee op reis.

Een ingewijde vertelde de krant dat Kensington Palace en de Canadese overheid de laatste hand leggen aan ‘een kindvriendelijk programma’. “We hebben gehoord dat de kinderen meekomen en daar wordt rekening mee gehouden.”

Volgens de Canadese bron ligt de nadruk van het bezoek van Williams gezin op de natuur. “Hiken, wandelen en buitenactiviteiten staan in British Colombia op het programma.” De hertog van Cambridge zou ook van plan zijn met zijn zoon te gaan vissen.

Missen

Vorige maand werd aangekondigd dat William en Kate dit najaar afreizen naar Canada, dat volgend jaar zijn 150-jarig bestaan viert. Kensington Palace heeft nog niets losgelaten over of George en Charlotte meegaan, maar de Canadezen hopen kennis te maken met het prinsje en zijn zusje. Voor Charlotte zou het haar eerste overzeese reis worden. George ging in april 2014 mee naar Australië en Nieuw-Zeeland, hij was toen acht maanden oud.

Een andere ingewijde vertelt Mail on Sunday dat William en Kate niet nogmaals op reis willen zonder hun kroost. In april reisden ze met z’n tweeën door India en Bhutan, tijdens het bezoek zei de hertogin dat ze haar kinderen vreselijk miste. “Ze moeten er niet aan denken George en Charlotte thuis te laten.”
Meer Verenigd Koninkrijk