William en Harry hekelen beledigend artikel

Vorsten

2020-01-13 13:27:25

Prins William en zijn broer prins Harry hebben voor het eerst sinds Harry aankondigde een stap terug te willen doen een gezamenlijk statement uitgegeven. De hertogen van Cambridge en Sussex ontkennen in een korte maar felle verklaring een verhaal van The Times dat William Harry’s vrouw Meghan zou hebben ‘weggepest’.

De krant berichtte maandag op basis van een anonieme bron dat William min of meer de reden is dat Harry en Meghan zich terug willen trekken vanwege de houding van William, met name tegenover zijn schoonzus. Volgens de broers is het verhaal meerdere keren ontkracht en is het desondanks toch gepubliceerd.

“Voor broers die ervoor pleiten om problemen met geestelijke gezondheid bespreekbaar te maken, is het gebruik van dit soort bewoordingen zeer beledigend en mogelijk schadelijk”, staat in de verklaring van de kantoren van William en Harry.

Het statement komt op de dag dat de koninklijke familie bij elkaar komt op het landgoed Sandringham om over de toekomstige rol van Harry en Meghan te praten. De Sussexes gaven vorige week aan naar een andere rol te zoeken.
Meer Verenigd Koninkrijk

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!