Koninklijk bezoek op landgoed Elvis Presley

Vorsten

2014-05-03 12:14:00

MEMPHIS – Prins William en prins Harry hebben een bezoek gebracht aan Graceland. Ook prinses Beatrice en prinses Eugenie van York namen een kijkje bij het legendarische landgoed van Elvis Presley in de Amerikaanse stad Memphis.

Een klein leger van journalisten uit binnen- en buitenland stond in de buurt van Graceland te wachten om een glimp van de Britse royals op te kunnen vangen. William en de anderen hadden voor de gelegenheid karakteristieke Elvis-zonnebrillen opgezet, zo is te zien op foto’s van Channel 7 News.

Een Engelse toeriste kon bijna niet geloven dat de delegatie van de koninklijke familie juist tijdens haar bezoek aan Amerika Graceland aandeed. “Ik vind het echt geweldig. Ze hadden echt geen beter tijdstip uit kunnen kiezen.” Een vrouw uit Memphis vond het jammer dat er niet werd gezwaaid.

De Britse prinsen en prinsessen zijn in de Verenigde Staten voor de bruiloft van Guy Pelly. De horeca-ondernemer is een goede vriend van William en Harry en zijn moeder was op haar beurt bevriend met Diana. Pelly geeft later op de dag zijn jawoord aan de in Amerika geboren Lizzy Wilson.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Koningspaar weer even op pad
– Het Duitse leven van de Thaise koning
– Elisabeths militaire training
– Wie zijn de Casiraghi’s?
– Vooruitblik: wanneer Charles koning wordt