William en Kate dankbaar voor cadeaus

Vorsten

06-06-2015 12:25:00

LONDEN – Prins William en zijn vrouw hertogin Catherine zijn heel erg blij met alle cadeautjes die ze hebben gekregen voor hun pasgeboren dochtertje Charlotte. Zo laten de Hertog en de Hertogin van Cambridge weten via het officiële Twitteraccount van het paleis.

“De Hertog en de Hertogin van Cambridge zijn heel erg dankbaar voor alle lieve kaarten en geschenken die ze hebben gekregen naar aanleiding van de geboorte van prinses Charlotte”, schrijft Kensington Palace bij een foto van stapels brieven en kaarten. Charlotte is inmiddels vijf weken oud, het meisje werd op zaterdag 2 mei geboren.

“Tassen vol met felicitaties en gelukswensen van over de hele wereld werden vlak na de geboorte afgeleverd bij St. James Palace.” Het paleis deelt ook nog twee foto’s van wat tekeningen van kinderen voor de kleine Charlotte. “Hier een foto van een aantal indrukwekkende handgemaakte kaarten en cadeaus van schoolkinderen”, staat er bij de foto. “Ontzettend bedankt aan iedereen die de moeite heeft genomen om iets te maken voor de prinses.”

Meer Verenigd Koninkrijk