William en Kate gaan rustig genieten van baby

Vorsten

05-05-2015 12:54:00

LONDEN – William en Catherine zijn met hun dochter Charlotte op Kensington Palace, maar de trotse ouders blijven hier niet lang. Over een aantal dagen vertrekt het paar met zoon George en hun pasgeborene naar het buitenhuis Anmer Hall, schrijft The Telegraph. Voor dinsdag staat er nog een bezoekje van Williams grootouders op het programma, die hun nieuwe achterkleindochter ook graag willen bewonderen.

William heeft onbetaald verlof tot 1 juni als piloot bij de Britse luchtambulance. Hij kan de komende weken dus van zijn uitgebreide gezin genieten. Zijn vrouw neemt waarschijnlijk een aantal maanden vrijaf van haar koninklijke verplichtingen.

De Hertog en de Hertogin van Cambridge hebben genoeg hulptroepen in hun omgeving. Volgens de Britse krant staat Kate’s moeder Carole Middleton paraat en is de Spaanse nanny Maria Borrallo ook in de buurt.

De baby brengt haar eerste maanden door in het graafschap Norfolk. Net als grote broer George wordt Charlotte waarschijnlijk na een aantal maanden gedoopt.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze editie van Vorsten:

 

– 39 pagina’s over Amalia!
– Prinsessen en hun eerste diadeem
– Staatsbezoek Noorwegen: vrienden onder elkaar
– Royals op Griekse bruiloft