William en gezin terug van Mustique

Vorsten

2015-02-10 14:01:00

MUSTIQUE – De Britse prins William, zijn vrouw Catherine en hun zoontje prins George zijn weer terug in Engeland. Het gezin heeft de afgelopen twee weken doorgebracht op het tropische eiland Mustique.

Op foto’s van Daily Mail is te zien hoe William, Catherine en George op een vlucht van British Airways stappen. De Hertog en de Hertogin van Cambridge staan erom bekend dat ze veelal met reguliere lijnvluchten reizen en dit keer maakten ze geen uitzondering.

William, zijn vrouw en zoontje waren afgereisd naar Mustique om daar op 31 januari de zestigste verjaardag te vieren van Carole Middleton, de moeder van Catherine. Ook de rest van de familie van de hertogin was mee op vakantie: vader Michael, broer James en zus Pippa.

Voor de Hertog en de Hertogin van Cambridge was het ook gelijk een moment om nog even te ontspannen voordat hun tweede kindje wordt geboren in april. Hetzelfde deed Catherine toen ze zwanger was van George. Ook toen ging ze met William op vakantie naar het Caribische eiland.


Meer Verenigd Koninkrijk