William: ‘Prins George dol op prentenboeken’

Vorsten

29-11-2013 19:50:00

BIRMINGHAM – Prins William heeft vrijdag een bezoek gebracht aan een bibliotheek in Birmingham, waar hij een voorleesuurtje met schoolkinderen bijwoonde. Daar vertelde de trotse vader maar al te graag over zijn eigen zoontje.

“Hij zei dat hij George ook voorleest”, vertelt de 6-jarige leerlinge Katie Wyatt aan het blad People. “Hij zei ook dat George heel graag naar de plaatjes in prentenboeken kijkt.” Het vier maanden oude zoontje van prins William en zijn vrouw Kate kreeg daarom gelijk al een bibliotheekkaart aangeboden.

William bracht ook een bezoek aan een centrum voor dakloze jongeren in Birmingham, waar hij nog even werd herinnerd aan zijn optreden als rockster. Dinsdag zong hij namelijk met Bon Jovi en Taylor Swift het nummer Livin’ on a Prayer op een liefdadigheidsgala in Kensington Palace.

“Dat doe ik nooit meer”, lachte de prins, toen het hoofd van het daklozencentrum hem vroeg om met de jongeren te zingen. Ook moest hij er niet aan denken om dan maar te gaan rappen. “Daar trek ik toch echt een grens”, aldus William.


Meer Verenigd Koninkrijk

In deze extra dikke Vorsten:

 

– Terugblik op Koningsdag
– Exclusief interview met prinses Margarita
– Familietraditie: studeren in Leiden
– De hofhouding van het koningspaar
– Belgisch koningshuis op weg naar herstel