William Shatner reageert op uitspraken prins William

Vorsten

15-10-2021 05:26:46

Prins William liet daags na de ruimtereis van William Shatner weten dat ondernemers als Jeff Bezos zich zouden moeten richten op de klimaatproblemen in plaats van spacetoerisme. Shatner, die op uitnodiging van Bezos de ruimte in ging, laat in een reactie aan Entertainment Tonight weten dat de prins de plank misslaat.

“Het idee hierachter is niet om te kunnen zeggen: kijk eens naar mij, ik ben in de ruimte! Nee, ik zou aan de prins willen zeggen, en ik hoop dat hij deze boodschap krijgt, dat dit de eerste stapjes zijn naar de mogelijkheid om vervuilende industrieën van de aardbol te krijgen. Bijvoorbeeld de elektriciteitsbedrijven. Je kunt een basis op 300 kilometer van de aarde bouwen en de stroom hierheen sturen”, aldus de Star Trek-acteur.

Het argument van de prins dat er problemen zijn op aarde die misschien eerst aangepakt moeten worden, klopt volgens Shatner. “Natuurlijk is dat zo, we hebben dingen te fixen hier. Maar we kunnen ons haar krullen terwijl we ons gezicht insmeren”, grapte de 90-jarige acteur, die nog wel wat aardige dingen over de Britse royal kwijt wilde. “Het is een alleraardigste Engelsman die ooit de koning wordt. Hij is een aardige, fijne, doorgeleerde man. Maar hij heeft het in dit geval niet goed begrepen.”

Meer Verenigd Koninkrijk