Camilla neemt afscheid van haar broer

Vorsten

01-05-2014 15:08:00

LONDEN – Prins Charles en zijn vrouw Camilla waren donderdag bij de begrafenis van Camilla’s broer Mark Shand. De begrafenis vond plaats bij de Holy Trinity Church in het Engelse Stourpaine.

De jongere broer van Camilla is vorige week op 62-jarige leeftijd onverwacht overleden nadat hij in New York ongelukkig ten val kwam. Naast Charles en de hertogin van Cornwall waren volgens Daily Mail ook onder anderen Shands dochter Ayesha en Camilla’s dochter Laura Lopes aanwezig bij de begrafenis. Er waren in totaal zo’n 180 mensen.

Tijdens de dienst speelde Yusuf Islam, voorheen bekend als Cat Stevens, zijn liedje Wild World. Hij was speciaal overgekomen uit de Verenigde Staten. Aan het eind van de dienst, bij het verlaten van de kerk, werd The Elephant Song uit de Disneyfilm The Jungle Book gedraaid.

Shand stond erom bekend dat hij opkwam voor met uitsterven bedreigde Aziatische olifanten. Hij reisde ooit India door met zijn olifant Tara, waar hij het boek Travels On My Elephant over schreef. Hij stichtte ook de organisatie Elephant Family.


Meer Verenigd Koninkrijk