Zwangere Ellie Goulding krijgt steun van prinses Eugenie

Vorsten

2021-03-28 13:14:15

Ellie Goulding zoekt tijdens haar zwangerschap steun bij prinses Eugenie, die eerder dit jaar haar eerste kindje verwelkomde. Dat vertelt de zangeres in een interview met de Britse ochtendkrant The Telegraph. Samen met haar man Casper Jopling is ze in verwachting van haar eerste kind.

“Ze is een geweldige vriendin in dit hele proces”, vertelt ze over hun vriendschap. “We hebben eindeloze gesprekken over zwangerschap.” Goulding en Eugenie raakten bevriend op de bruiloft van prins William en Catherine, waar Goulding een optreden gaf. Een paar jaar later stelde Eugenie haar voor aan Jopling, met wie ze in 2019 trouwde.

De prinses is voor Goulding een bron van inspiratie voor hoe ze deze spannende periode wil aanpakken. “Ze is heel erg inspirerend, omdat ze het allemaal heel rustig en wijs aanpakt”, legt ze uit.

Goulding maakte haar zwangerschap in februari bekend met een fotoshoot in Vogue, toen ze al dertig weken zwanger was. “Ik had tijd nodig om alles te bevatten”, vertelt de zangeres, die vorig jaar haar vierde album uitbracht. Pas toen ze verhuisden naar hun nieuwe huis voelde het voor haar als een juist moment om iets te zeggen. “Ook had ik toen net een nieuw bad, dat ik heel graag wilde laten zien op de foto’s!”


Meer Verenigd Koninkrijk