Zwangere Meghan weer als beschermvrouw op pad

Vorsten

2019-01-25 20:35:00

Meghan brengt woensdag een bezoek aan het National Theatre. Het is haar eerste bezoek als beschermvrouwe aan de schouwburg in Londen. Tijdens de visite krijgt de hertogin van Sussex een kijkje achter de schermen en ontmoet ze een aantal talenten en leerlingen van het toonaangevende theatergezelschap dat aan het theater is verbonden.

Kensington Palace kondigde het bezoek van Meghan vrijdag aan, samen met de aankondiging dat de zwangere vrouw van prins Harry ook op donderdag op pad gaat. Dan gaat ze naar de Association of Commonwealth Universities (ACU), waar ze óók beschermvrouwe van is geworden. Ze ontmoet er studenten en academici uit het hele netwerk van 500 leden van de ACU.

Meghan kreeg onlangs vier organisaties onder haar hoede. Eerder ging ze al langs bij Smart Works, een organisatie die langdurig werkloze vrouwen in Engeland helpt het vertrouwen in zichzelf bij sollicitatiegesprekken te herwinnen.

Meghan sluit de werkweek volgende week af in Bristol, dan vergezelt ze prins Harry. De hertog en hertogin van Sussex zullen in Bristol de rijke culturele geschiedenis van de stad opsnuiven en organisaties bezoeken die mensen in nood ondersteunen. Ook brengen ze een bezoek aan het historische theater Bristol Old Vic om de renovatie te aanschouwen. Tot slot gaan ze naar een boksschool die jongeren stimuleert en op het rechte pad houdt.


Meer Verenigd Koninkrijk

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?