Frederik en gezin delen warme kerstgroeten

Vorsten

20-12-2020 16:58:44

De Deense kroonprins Frederik en zijn gezin hebben op Instagram tijdens de laatste adventzondag een kerstboodschap gedeeld met hun volgers. Frederik hoopt dat iedereen, ongeacht de moeilijke tijd, een fijne kerst zal hebben.

In de video loopt het kroonprinselijk gezin met de hond door de tuin van kasteel Amalienborg. Eenmaal binnen voor het haardvuur steekt Frederik vier adventskaarsen aan voordat hij begint met het uitspreken van zijn boodschap. “Het wordt dit jaar een andere kerst, velen van ons kunnen kerstavond niet vieren met degenen met wie ze dat vroeger deden”, beaamt de Deense kroonprins.

Toch besluit Frederik – voordat hij met zijn gezin lachend aan de thee gaat – met een positieve noot. “Ongeacht hoe we het vieren, hoop ik dat jullie vreugde zullen vinden in de komende dagen, voor elkaar zorgen en bedenken dat we binnenkort naar betere tijden gaan. Mijn familie ik willen iedereen de warmste kerstgroeten sturen, vrolijk kerstfeest.”


Meer Denemarken

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.