Koning Abdullah gelooft in voorspoedige toekomst Jordanië

Vorsten

2019-08-10 19:10:00

Koning Abdullah heeft zich zaterdag onder meer via sociale media tot de bevolking van Jordanië gewend ter gelegenheid van het islamitische Offerfeest, Eid Al Adha. “In deze gezegende dagen ben ik ervan overtuigd dat we voortgaan naar een voorspoedige toekomst voor ons geliefde Jordanië”, aldus de koninklijke boodschap.

Hij zag een Jordanië dat dankzij de vastbeslotenheid van zijn bevolking vooruitgang boekt en waar voor iedereen een beter leven veiliggesteld kan worden. “Hervorming is ons pad, geworteld in de kennis en de ’empowerment’ van Jordaniërs, zodat Jordanië een oase van veiligheid en een symbool van vrede en liefde blijft”, meende koning Abdullah terwijl hij iedereen een gezegend feest wenste.

Ook zijn echtgenote koningin Rania gebruikte sociale media om iedereen een mooi feest te wensen en oudste zoon kroonprins Hoessein zei te bidden voor de zegen van God voor “ons geliefde Jordanië.”

De leiders van tal van moslimlanden hebben deze dagen de bevolking toegesproken of de beste wensen gegeven. Zo hield sultan Hassanal Bolkiah van Brunei zaterdag een toespraak voor de nationale televisie waarin hij de bevolking onder meer op het hart drukte de geboden van de islam goed na te leven.


Meer Jordanie

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?