Koning Abdullah viert 59e verjaardag

Vorsten

30-01-2021 11:29:10

Koning Abdullah II viert zaterdag zijn verjaardag. Hij is 59 jaar geworden. Ook zijn jongste zoon is jarig. Prins Hashem is 15 geworden. De Jordaanse vorsten hebben al verschillende felicitaties binnen.

Koningin Rania uit haar genegenheid voor Abdullah en Hashem op Instagram. Ze deelt een plaatje van haar man en hun jongste zoon, die lachend en knuffelend buiten staan. “Het lijkt onmogelijk om nog meer van jullie twee te houden, maar elke dag bewijst dat ik het mis heb”, schrijft ze. “Mijn liefde blijft voor jullie groeien. Een hele fijne verjaardag!”

Ook de oudste zoon van koning Abdullah, kroonprins Al Hussein, wenst zijn vader het allerbeste. Op Instagram deelt hij een foto knuffelend met zijn vader. “Ik ben gezegend en dankbaar dat ik een vader heb die zijn leven heeft opgedragen in dienst van zijn land en volk. Die geen enkele moeite bespaart om de natie te beschermen”, schrijft hij erbij. “Fijne verjaardag, Uwe Majesteit.”

De verjaardag van Abdullah en Hashem valt dit jaar precies op de dag van het 100-jarig bestaan van de Jordaanse staat. De minister-president noemt deze dag daarom extra feestelijk. “Het is een dag vol vreugde en trots, omdat de verjaardag van onze koning Abdullah II samenvalt met onze viering van het 100-jarig bestaan van de Jordaanse staat”, schrijft hij op Twitter. “Moge God jouw leven zegenen, en mogen de komende jaren gezegend zijn voor jou, Jordanië en jouw loyale volk.”


Meer Jordanie

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.