Kate gaat weer aan de slag

Vorsten

2014-10-10 20:56:00

LONDEN – Kate verschijnt binnenkort voor het eerst in het openbaar sinds bekend werd dat zij en William hun tweede kindje verwachten. De vrouw van de Britse prins William had veel last van ochtendmisselijkheid en moest veel publieke optredens afzeggen.

De hertogin van Cambridge verwelkomt op 21 oktober samen met William de president van Singapore, Tony Tam, bevestigde Kensington Palace vrijdag tegenover US Magazine. Kate (32) en William ontvangen Tam bij het Royal Garden Hotel namens koningin Elizabeth.

In totaal moest Kate door de zwangerschapsklachten 16 verplichtingen afzeggen, waaronder de openingsceremonie van prins Harry’s Invictus Games en een tweedaags bezoek aan het eiland Malta. Eerder lieten woordvoerders van Kensington Palace weten dat ze van dag tot dag bekijken of de gezondheidssituatie van Catherine het toelaat om eropuit te gaan.

Twee jaar geleden, tijdens de zwangerschap van prins George, had Kate ook al last van ernstige ochtendmisselijkheid. Toen ging ze na twee weken weer aan de slag, dit keer duurde het wat langer. Als Kate op 21 oktober weer aan de slag gaat, is ze welgeteld zeven weken ziek geweest.


Meer Vorstenhuizen