Kate weer aan het werk

Vorsten

2014-10-21 11:54:00

LONDEN – Kate is voor het eerst sinds de bekendmaking van haar tweede zwangerschap weer aan het werk gegaan. Ze was dinsdag samen met haar echtgenoot prins William in een hotel in Londen voor het bezoek van de president van Singapore, schrijft The Telegraph.

De hertogin van Cambridge is nu ongeveer 12 weken zwanger. De afgelopen 6 weken kon zij haar officiële verplichtingen niet nakomen, omdat ze net als aan het begin van haar eerste zwangerschap leed aan een extreme vorm van zwangerschapsmisselijkheid. Daarom zag het Koninklijk Huis zich ook dit keer genoodzaakt al in een vroeg stadium bekend te maken dat Kate in verwachting is.

Kate droeg dinsdag een zilveren jas van Alexander McQueen en een hoed van Jane Taylor. Ze heette samen met haar man de president en zijn vrouw welkom in Engeland. Daarna volgde een ceremonie op de paradeplaats Horse Guard Parade.

Eerste staatsbezoek

De 74-jarige Tony Tan Keng Yam is het eerste staatshoofd van Singapore dat een staatsbezoek brengt aan Groot-Brittannië. Hij blijft vier dagen. De laatste keer dat de paren elkaar ontmoetten, was naar verluidt in 2012. Toen ging het Britse echtpaar op bezoek in Singapore.

Maandag werd bekend dat Kate in april is uitgerekend van haar tweede kind. Zoon George werd in juli 2013 geboren.


Meer Vorstenhuizen