Margarita: laat Edwin maar met dat boek komen

Vorsten

2014-09-25 20:39:00

AMSTERDAM – Prinses Margarita heeft in een gesprek met weekblad Privé toegegeven ‘in het verleden helaas naïef te zijn geweest’. “Ik zou ook willen dat ik het kon veranderen, maar dat kan nu eenmaal niet”, aldus de prinses in een verwijzing naar haar huwelijk met Edwin de Roy van Zuydewijn. Hun huwelijk liep in 2006 na 5 jaar op de klippen.

De prinses en haar echtgenoot voerden korte tijd een veelbesproken en opvallende kruistocht tegen de koninklijke familie, de Oranjes én de Bourbon-Parma’s. Een kruistocht die wat betreft Edwin nog steeds niet is afgelopen. Hij heeft al een paar keer aangekondigd met een ‘alles onthullend’ boek over de Oranjes te zullen komen.

“Ik vind dat hij er dan óf maar mee moet komen, óf moet ophouden met het er telkens alleen maar over te hebben. Ik vind het jammer dat hij zo veel energie in het negatieve steekt. Het zou zo veel beter zijn om die aan te wenden voor nieuwe, positieve dingen, want Edwin heeft wel degelijk het nodige in zijn mars”, citeert Privé de prinses, die inmiddels is hertrouwd en twee kinderen heeft (Julia en Paola).

Margarita sprak vorige week met Privé in de marge van de presentatie van de lente- en zomercollectie 2015 van de toonaangevende Nederlandse couturier Addy van den Krommenacker. Zijn modeshow werd ook bijgewoond door prinses Margriet en prinses Aimée.


Meer Vorstenhuizen