Margrethe aangezien voor Lady Gaga

Vorsten

2014-09-18 15:58:00

ATHENE – Het uitrollen van de rode loper bij het luxueuze hotel Grand Bretagne in Athene bracht donderdagmiddag de fans van Lady Gaga het hoofd op hol. Zij dachten dat de superster haar entree zou maken, maar moesten genoegen nemen met de aankomst van de Deense koningin Margrethe, zo meldt het Deense Billed Bladet.

De vorstin is in Athene voor de gouden bruiloft van haar jongste zus, koningin Anne-Marie. Die had Margrethe en andere koninklijke gasten en familieleden uitgenodigd voor een lunch, waarbij ook de Spaanse koningin Sofia – zus van gouden bruidegom koning Constantijn – aanwezig was. Dat voorbijgangers rekenden op Lady Gaga was niet helemaal vergezocht. Vrijdag treedt ze op in het Olympisch stadion van Athene en woensdagavond had de ster zich al op spraakmakende wijze gepresenteerd door slechts gekleed in 2 schelpen en een string te arriveren op het vliegveld.

Daar werd ze door stevige kerels letterlijk op handen gedragen en naar haar hotel gebracht van waar ze via Instagram niets verhullende foto’s verstuurde uit de badkamer. Niet direct wat ook van de Deense vorstin, hoe kunstminnend ook, te verwachten zou zijn.


Meer Vorstenhuizen