Meghan haalt geintje uit met nietsvermoedende verkopers

Vorsten

19-11-2021 01:39:02

Meghan, de hertogin van Sussex, heeft tijdens haar bezoek aan de Ellen DeGeneres Show meegedaan aan een vast onderdeel in het programma waarbij DeGeneres haar via een ‘oortje’ influistert wat ze moet zeggen. Meghan bezocht een aantal verkopers die op het terrein van de Warner Bros. studio staan en deed exact wat haar werd opgedragen, zonder dat de verkopers wisten dat het hier om een grap ging. Hen was verteld dat de hertogin langs zou komen en men zich ‘vooral zo normaal mogelijk moest gedragen’.

Bij het eerste kraampje dat Meghan bezocht werden kristallen verkocht. De vrouw van prins Harry moest vragen of ze er een vast mocht houden en hield deze tegen haar hoofd aan terwijl ze zei ‘helende krachten te hebben’. “Voel je mijn krachten? Dit is goede energie!,” aldus Meghan, terwijl de verkoper het tafereel beleefd aanschouwde. Daarna vroeg ze bij een hotsaucekraam ‘om iets heel heets’. “Laat mama eens even iets proeven,” zei de hertogin, om vervolgens te zingen “I’m feeling hot, hot, hot!”. De verkoper probeerde netjes zijn gezicht in de plooi te houden toen Meghan een flesje babymelk uit haar tas pakte en daaraan begon te lurken. “Mama heeft wat melk nodig!”.

Als laatste bezocht ze een kraam met koekjes en vroeg of ze er een mocht proeven. Ellen zei Meghan het koekje zo snel mogelijk op te eten, als een eekhoorn. Vervolgens pakte ze twee haarbanden met kattenoortjes uit haar tas die zij en haar nep-assistent opzetten om een liedje over katten te zingen. “Ik ben een kitten, miauw, miauw!”, aldus Meghan, die haar lach nog net in bedwang kon houden. Uiteindelijk kwam Ellen aanlopen om de verkopers uit te leggen dat het om een grap ging. Later waren zij ook in het publiek in de studio te zien.

Volgens DeGeneres was het Meghan die aangaf graag mee te willen doen aan dit programmaonderdeel. “Toen we vooraf bespraken hoe de show eruit zou zei ze dat ze per se het ‘verborgen oortje’ wilde doen. Dus dat hebben we gedaan en we hebben vreselijk gelachen. Ze deed het echt heel goed, volgens mij was het hilarisch.”

Meer Vorstenhuizen