Albert en Charlène in september naar VS

Vorsten

2016-07-27 16:45:00

Albert en Charlène van Monaco

Prins Albert van Monaco en zijn echtgenote prinses Charlène reizen na de zomer af naar de Verenigde Staten. De twee staan in september in Washington D.C. stil bij tien jaar diplomatieke banden tussen de VS en Monaco, vertelde Albert in een interview met People.

Albert en Charlène gaan niet alleen naar de Amerikaanse hoofdstad. In New York zijn ze bij de opening van een nieuwe winkel van Cartier, waar een eerbetoon wordt gebracht aan Alberts ouders, prins Rainier en prinses Grace. In ‘the big apple’ schuiven Albert en Charlène ook aan bij het jaarlijkse diner van de Princess Grace Foundation.

Als het aan Albert ligt, nemen hij en zijn vrouw ook nog de tijd voor een korte vakantie. “Ik zou Charlène graag Ocean City, New Jersey laten zien. Ik kwam daar als kind vaak.” De in Philadelphia geboren Grace Kelly zette de traditie van haar familie voort en bracht ook na haar huwelijk met prins Rainier veel zomers door aan de kust van New Jersey. “Er is elk jaar op Labor Day nog een reünie van de Kelly’s in Ocean City”, weet Albert. “Misschien verrassen we ze wel!”


Meer Monaco