Nieuwe familieportret van gezin prins Albert

Vorsten

20-01-2021 12:58:33

De inwoners van Monaco kunnen vanaf woensdag een nieuw officieel familieportret kopen van vorst Albert II en zijn gezin. Dat is bij verschillende winkels mogelijk, liet het paleis weten. De opbrengst van de verkoop gaat naar goede doelen in het vorstendom.

De foto is door de fotograaf Eric Mathon gemaakt in het prinselijk paleis. Albert staat als trotse vader en echtgenoot achter prinses Charlène en hun kinderen prins Jacques en prinses Gabriella. Op de achtergrond zijn onder meer de prinselijke standaard en de vlag van Monaco te zien, terwijl in een bloemstuk witte orchideeën en rode rozen zijn verwerkt: de kleuren van het ministaatje.

Prinses Charlène heeft op de foto haar veel bekritiseerde en veel besproken nieuwe kapsel. “Dat kapsel was mijn beslissing. Ik wilde het al heel lang doen. Deze stijl bevalt me. Dat is alles”, zei de prinses in een recent interview met het Franse weekblad Point de Vue. “De kinderen vinden het prachtig, dat is het enige dat telt, en dat Albert, toen hij eenmaal van de schrik was bekomen, het nu ook mooi vindt. En verder zijn er warempel wel belangrijke zaken in de wereld om over te praten dan mijn kapsel.”


Meer Monaco

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.