Prins Albert prijst moeder Charlène

Vorsten

04-12-2015 15:26:00

MONACO – Prins Albert van Monaco is trots op zijn vrouw Charlène. De prins vertelt aan People dat zijn echtgenote een hele goede moeder is voor hun tweeling prins Jacques en prinses Gabriella.

“Ik denk niet dat ze zoveel zouden lachen en zo blij zouden zijn als dat ze nu doen als Charlène niet zo’n goede moeder was”, aldus de prins. “Ze wil heel graag veel bij de kinderen zijn. Dat is ze iedere ochtend al vanaf 6.00 á 6.30 uur.”

Charlène liet zichzelf afgelopen jaar wat minder in het openbaar zien. “Dat had vooral te maken met de kinderen”, aldus Albert die ook uitlegt dat het lastig was dat het gezin door een renovatie even ergens anders moest wonen. “Het was even puzzelen, maar ze heeft laten zien dat ze een geweldige en georganiseerde moeder is.”

De tweeling viert later deze maand hun eerste verjaardag. Ze werden op 10 december 2014 geboren. Jacques is enkele minuten jonger dan zijn zusje, maar desondanks is hij de nieuwe troonopvolger. Jongens hebben in Monaco nog altijd voorrang op meisjes.


Meer Monaco