Namendiscussie royal baby komt al op gang

Vorsten

2014-09-08 10:47:00

LONDEN – De Britse prins William en zijn vrouw Catherine kondigden slechts een uur geleden aan hun tweede kindje te verwachten, maar de discussie over de mogelijke naam van de spruit is nu al begonnen. Magazine Hello! somt de kanshebbers op.

Mochten de hertog en hertogin van Cambridge een zoontje krijgen dan is het goed mogelijk dat het kindje Charles, Philip of Thomas gaat heten. William en Catherine hebben namelijk met George laten zien dat ze van traditionele koninklijke namen houden. En aangezien George ook de namen Alexander en Louis draagt, zijn dat geen opties.

Overigens behoort James ook tot de mogelijkheden volgens Hello!, maar niet als eerste naam. Er zijn namelijk al twee heren in de familie die James heten: Catherines broer en Williams neefje. Verder maakt Michael een kans, als eerbetoon aan Catherines vader.

Als het een meisje wordt dan is Diana een voor de hand liggende keuze. Maar ook Elizabeth, Victoria en Mary zijn populaire koninklijke namen. Verder maakt Alexandra een goede kans, omdat het de tweede naam is van koningin Elizabeth, net als Charlotte, de tweede naam van Catherines zus Pippa.


Meer Vorstenhuizen