Zien: Amalia doet marshmallow-challenge tijdens stage bij Oranje Fonds

Vorsten

22-03-2022 18:42:02

Prinses Amalia moest dinsdag creatief aan de slag met haar collega’s van het Oranje Fonds. Ze was aanwezig bij de dag van het Oranje Fonds waarop organisaties nieuwe ideeën voor sociale initiatieven kunnen pitchen. Haar tussenjaar vult ze deels met een stage bij het fonds. De prinses deed op haar stagedag mee aan de zogenoemde marshmallow-challenge.

Op Instagram deelt het koninklijk huis twee foto’s van de prinses. Daarop is te zien dat ze met collega’s de marshmallow-challenge doet. Daarbij is het de bedoeling binnen een bepaalde tijd een zo hoog mogelijk bouwwerk te maken van ongekookte spaghetti, tape, een stuk touw en één marshmallow. Met de opdracht wordt samenwerking en teambuilding gestimuleerd.

Het koninklijk huis heeft ook een groepsfoto gedeeld van de 18-jarige Amalia en haar collega’s in de tuin van het Oranje Fonds in Utrecht.

Amalia besloot na het behalen van haar gymnasiumdiploma een tussenjaar te nemen. De invulling daarvan is privé en wordt vooraf niet openbaar gemaakt. Eerder liet Amalia weten dat ze een stage bij een Amerikaans bedrijf ook wel interessant zou vinden.


Meer Nederland

In deze Vorsten:

 

– Haakon en Victoria, vrienden onder elkaar
– Filip en Mathilde wél naar Griekenland
– Bijna 40: prins William kiest eigen pad
– Sisi’s rebelse kleindochter
– Mode: een kijkje op de rug