Bekend Nederland geniet in de zon van eerste dag Grand Prix

Vorsten

02-09-2022 18:42:04

Verscheidene bekende Nederlanders zijn vrijdag al een kijkje gaan nemen op het circuit van Zandvoort. Daar zijn de eerste twee vrije trainingen van de Dutch GP te zien. Onder anderen Samantha Steenwijk, Guus Meeuwis, prins Pieter-Christiaan, Tim Coronel en Sarah van Soelen, de ex-vriendin van André Hazes, zijn op het terrein aanwezig.

Meeuwis hield tussen de eerste en de tweede vrije training het publiek bezig met een show van een half uur. Op Instagram deelt prins Bernhard, mede-eigenaar van het circuit, een foto van hem en de Brabantse zanger. De 52-jarige Bernhard kreeg ook bezoek van zijn twee jaar jongere broertje Pieter-Christiaan.

Steenwijk, groot Formule 1-fan, deelt video’s van de trainingen op Instagram. “Kippenvel”, schrijft ze erbij. “Wat een sfeertje geweldig genieten bedankt”, schrijft Tim Coronel bij een aantal foto’s van de dag.

Later op de dag, na afloop van de trainingen, treden Emma Heesters en Antoon nog op voor het sportpubliek. Zaterdag en zondag staan onder anderen La Fuente, Kriss Kross Amsterdam, Afrojack en Floor Jansen – die het volkslied zingt – op de planning.

Meer Nederland