Bekende Nederlanders feliciteren jarige Máxima

Vorsten

2021-05-17 11:57:27

Verschillende bekende Nederlanders hebben koningin Máxima gefeliciteerd met haar verjaardag. De vrouw van koning Willem-Alexander is maandag 50 jaar geworden.

Zo schrijft Bridget Maasland “Gefeliciteerd majesteit! Prachtige foto’s, speciaal gemaakt voor uw 50ste verjaardag, door uw man” bij een van de foto’s die Willem-Alexander maakte voor de verjaardag van zijn vrouw. “Misschien zou ‘hij’ volgend seizoen willen meedoen met Het Perfecte Plaatje”.

Mark Rutte stuurt op Twitter een boodschap naar de koningin. “Koningin Máxima ziet Sara vandaag. Ik feliciteer haar van harte met haar vijftigste verjaardag – een heus kroonjaar – en wens haar een prachtige en feestelijke dag toe met haar gezin.”

Radio-dj Gerard Ekdom pakte het iets anders aan. Hij maakte een muzikale ode op het ritme van Poker Face van Lady Gaga, die hij op zijn Instagram deelt. “Of ik effe een ode wilde maken aan Koningin Maxima, vanwege haar 50e verjaardag? Ehm ja, dat heb ik dus gedaan waarvoor excuses!”

Ook onder meer Wendy van Dijk, Fred van Leer, Gerard Joling en Maik de Boer feliciteren de koningin met haar verjaardag. Schrijfster Saskia Noort hoopt dat de koningin “een doldwaas feestje heeft”.


Meer Nederland

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?