Bekijk het live: bekendmaking programma Koningsdag 2021

redactievorsten

2021-03-30 09:59:07

Dinsdag 30 maart om 13.00 maakt de gemeente Eindhoven de plannen bekend voor Koningsdag 2021. Wilt u het live volgen? Dat kan op onze site via onderstaande livestream.

Uw cookieinstellingen laten het tonen van deze content niet toe. De volgende cookies zijn nodig: Marketing. Wijzig uw instellingen om deze content te zien.

Het koninklijk paar bezoekt Eindhoven op 27 april van 11.00 tot 13.00 uur, live te volgen via NOS en via www.koningsdageindhoven.nl.

“Dit jaar vieren we het grootste Oranjefeest thuis”, aldus de gemeente Eindhoven op Twitter. “Anders dan anders, maar wel live, interactief en veelzijdig. Ontdek wat Eindhoven te bieden heeft en vier het feest met ons mee!”

Volgens de gemeente vindt “Koningsdag 2021 vooral ook plaats bij jou thuis op de bank. We zorgen voor een aantrekkelijk onlineprogramma dat je thuis kunt volgen”.

De onlineprogrammering geeft veel ruimte om de festiviteiten thuis te beleven, aldus de gemeente. “Eindhoven is de stad van Technologie, Design en Kennis. Vanuit die expertise zorgt Eindhoven voor een uniek programma voor een breed publiek dat past binnen de geldende maatregelen op dat moment. Een perfecte match dus!”

Vorig jaar ging de viering in Maastricht in verband met corona niet door. In plaats daarvan vierde de koning samen met koningin Máxima en hun dochters Amalia, Alexia en Ariane zijn 53e verjaardag thuis op Paleis Huis ten Bosch. Maastricht zag vervolgens af van de mogelijkheid om Koningsdag 2021 te organiseren. De stad wacht liever een moment af waarop iedereen het feest op straat weer kan meevieren.


Meer Nederland