Constantijn: Let’s make sh*t happen

Vorsten

2019-01-02 12:52:00

In Las Vegas moet het allemaal gebeuren. Dat is althans de mening van een wildenthousiaste prins Constantiijn die woensdag op Twitter alle diplomatieke taal overboord gooide om de Nederlandse deelname aan de Consumer Electronics Show 2019 in Las Vegas aan te prijzen. “Dear all! Let’s make sh*t happen in 2019”, twitterde de prins.

“Samen hebben we de hersenen, technologieën en ondernemers om echte verandering te brengen. Ontmoet ons op @ CES2019, waar we een aantal ongelooflijke Nederlandse ondernemers zullen laten zien”, vervolgde hij zijn boodschap. Constantijn, nationaal aanjager van StartUp Delta, wordt vergezeld door staatssecretaris Mona Keijzer van Economische Zaken en Klimaat. Die liet woensdag eveneens van zich horen en zei uit te kijken naar het reisje met Constantijn naar de grootste technologiebeurs ter wereld.

CES in het World Trade Center in Las Vegas loopt dit jaar van 8 tot en met 12 januari. Op de beurs zijn 4500 stands en de deelnemers komen uit 150 landen. Er worden 180.000 bezoekers verwacht aldus de website van de organisatie.


Meer Nederland

– Máxima’s liefde voor muziek
– Beatrix mag weer aan het werk
– Koning Filips artistieke talent
– Catherine leent juwelen van The Queen
– Kan Diana’s erfenis William en Harry verzoenen?