Dochter prins Constantijn meldt zich aan voor hotelschool

Vorsten

16-06-2020 13:32:18

2018-02-03 17:28:31 AMSTERDAM - Prins Constantijn en prinses Laurentien arriveren met hun kinderen gravin Eloise, graaf Claus Casimir en gravin Leonore bij het Koninklijk Paleis op de Dam voor het verjaardagsontvangst van prinses Beatrix. De prinses viert haar tachtigste verjaardag in besloten kring. ANP ROYAL IMAGES PATRICK VAN KATWIJK

Wie over een aantal jaar een hotel binnenloopt, hoeft niet verbaasd te zijn als gravin Eloise te hulp schiet. De dochter van prins Constantijn heeft zich namelijk aangemeld voor de hotelschool, schrijft ze op Instagram.

Dit jaar behaalde de 18-jarige Eloise haar middelbare schooldiploma aan het Maerlant Lyceum in Den Haag, dezelfde middelbare school als Mark Rutte. “Vandaag mijn selectiedag!!!! (voor hotelschool)”, schrijft ze bij een lachende foto van zichzelf.

Het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien is behoorlijk actief op Instagram. Ze heeft ruim 20.000 volgers en zo’n 70 foto’s, voornamelijk van zichzelf.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.