Eloise biedt vintagekleding aan van haar moeder Laurentien

Vorsten

23-07-2020 19:20:15

Prinses Laurentien heeft donderdag op twee manieren haar bijdrage geleverd aan het Instagram-account van haar oudste dochter Eloise. Allereerst plaatste de 18-jarige een foto van zichzelf in een innige omarming met haar moeder, vergezeld door de tekst ‘love you to the moon and back’ (‘ik hou van je tot de maan en terug’).

De opname had binnen een uur al meer dan 17.000 likes, een record voor het account van Eloise die donderdag de grens van 123.000 volgers passeerde. Aanvankelijk had ze dat ‘raar’ en ‘overwelmend’ gevonden, maar inmiddels vond ze het gaaf, zo vertelde de gravin woensdag toen ze voor het eerst ‘live’ met haar volgers praatte.

Moeder Laurentien was door Eloise ook op een andere manier geïntroduceerd: bij de verkoop van tweedehandskleding. Daar houdt Eloise zich al langere tijd mee bezig, via de internet verkoopsite United Wardrobe. Donderdag had ze ‘vintage’ en ‘oude tops’ van Laurentien in de aanbieding, zo liet Eloise weten. Een unieke kans dus voor wie altijd al eens een kledingstuk heeft willen bezitten dat is gedragen door de schoonzus van koning Willem-Alexander.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.