Eloise gaat weer gewoon aan de slag

Vorsten

27-08-2020 21:22:31

Gravin Eloise heeft donderdag de draad weer snel opgepakt nadat ze een dag eerder ongewenst in het centrum van de belangstelling was komen te staan door een uitgebreide reportage in Weekend. Daarin was ze onder meer te zien terwijl ze rokend op studiegenoten stond te wachten.

Die opnamen had ze oudste dochter van prins Constantijn ‘oncomfortabel’ gevonden en ‘raar om mee te maken’, zoals ze liet weten, maar na die constatering ging Eloise (18) verder met leren en met de inrichting van haar nieuwe studentenkamer in Amsterdam. Dat bleek althans uit foto’s die ze in haar Instagram-story deelde. “Ik wil genieten van mijn (studenten)leven en hopelijk snappen jullie dit”, aldus de gravin eerder donderdag.

Het incident heeft de eerstejaars student aan de hotelschool The Hague, die zowel in Den Haag als Amsterdam vestigingen heeft, ook een enorm aantal nieuwe volgers opgeleverd. In één dag zijn er 6000 bijgekomen en inmiddels staat de teller op 154.000. Amper drie maanden geleden waren het er nog geen 5000 in totaal.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.