Eloise heeft het ‘gewoon gezellig’ met iemand

Vorsten

2020-09-10 17:32:55

Eloise heeft dan nog geen relatie, maar ze heeft het “wel gewoon gezellig met iemand”. Dat vertelt het oudste kind van prins Constantijn en prinses Laurentien in de YouTube-serie Open Kaart.

“Ik ben niet echt aan het daten, op dit moment heb ik het wel gewoon gezellig met iemand”, vertelt de 18-jarige Eloise. Als het op uiterlijk aankomt, heeft ze geen vast type, voegt ze daaraan toe. “Want ik heb mensen leuk gevonden met bruin haar, blond haar, kakker, dus ik heb echt geen type.” Het gaat haar dan ook meer om het innerlijk van een potentiële liefde. “Het kan je echt maken of kraken.”

Laurentien heeft de gelukkige wel al mogen ontmoeten, maar met oma Beatrix wacht ze nog even. “Ik heb daar echt totaal niet over nagedacht, ik hoop dat het niet raar is”, geeft ze toe. “Tuurlijk, met m’n vriendinnen waren we even langs mn oma gegaan en zij zaten zelfs van, terwijl ik hen echt al heel lang ken, ‘hoe moeten we zijn, wat moeten we zeggen?'”

Kinderen staan voor de 18-jarige voorlopig nog niet op de planning, maar ze wil ze wel graag. “Twee of zo”, vertelt ze. “Ik kijk gewoon wat het leven me brengt, ik zie het wel gebeuren.”


Meer Nederland