Eloise noemt nominatie Kids’ Choice Awards een ‘kinderdroom’

Vorsten

01-02-2021 12:23:17

Prins Constantijn, Prinses Laurentien, Koninklijk Huis, Eloise, Claus Casimir, Leonore

Gravin Eloise zegt enorm blij te zijn met haar nominatie voor de Nickelodeon Kids’ Choice Awards. Op haar Instagram noemt ze de nominatie zelfs een “kinderdroom”.

“WOW!! Ik ben genomineerd voor Nickelodeon Kids Choice Award voor favoriete ster van NL”, schrijft de 18-jarige dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien. “Dit is zo ontzettend gaaf en echt een kinderdroom. Jullie zijn geweldig. Ik kan het niet geloven.”

Ze neemt het op tegen YouTubers NikkieTutorials en Nienke Plas, zangeres Numidia en zanger Rolf Sanchez. Het is voor het eerst dat een lid van de koninklijke familie genomineerd is voor de prijs. Eloise is sinds vorig jaar erg actief op Instagram en geeft geregeld een kijkje in haar leven. Inmiddels volgen meer dan 230.000 mensen haar.

De Nickelodeon Kids’ Choice Awards worden op 13 maart uitgereikt in Los Angeles. In Nederland is de show een dag later te zien. In die uitzending zullen ook de Nederlandse prijswinnaars bekend worden gemaakt.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.