Felicitaties voor jarige prins Constantijn

Vorsten

11-10-2020 13:29:18

Prins Constantijn is zondag 51 jaar geworden. Op de sociale media van het Koninklijk Huis stromen de felicitaties voor de jongere broer van koning Willem-Alexander binnen. Ook zijn dochter, gravin Eloise, laat haar vaders verjaardag niet ongemerkt voorbij gaan.

“Happy birthday to you”, schrijft Eloise bij een foto van haar en Constantijn op Instagram Stories, waaraan ze ook nog de woorden “love love love” toevoegt.

Het hof plaatste voor de gelegenheid ook een foto van de jarige prins op Facebook, Instagram en Twitter. Nieuw was die niet, het was een van de officiële portretfoto’s die maandag van Constantijn en zijn vrouw prinses Laurentien werden vrijgegeven. De prins en prinses gingen in september op de foto in het Koninklijk Paleis Amsterdam. Van beiden verscheen een close-up en een halftotaal.

Constantijn staat aan het roer van TechLeap.nl, voorheen StartupDelta. Als ambassadeur zet hij zich in voor vernieuwende startende ondernemers. Samen met zijn vrouw en hun kinderen gravin Eloise, graaf Claus-Casimir en gravin Leonore woont hij in Den Haag.


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord