Geen kerstfotosessie koninklijk gezin

redactievorsten

15-12-2016 12:15:59

2014-12-22 15:03:29 VILLA LA ANGOSTURA - Koning Willem-Alexander en koningin Maxima met hun dochters (VLNR) prinsessen Alexia, Ariane en Amalia tijdens de fotosessie in Villa la Angostura in Argentinie. ANP ROYAL IMAGES ROBIN UTRECHT

Er is dit jaar geen kerstfotosessie van het koninklijk gezin. Om het jaar worden de feestdagen in het moederland van koningin Máxima gevierd en poseren koning Willem-Alexander, koningin Máxima en de prinsessen Amalia, Alexia en Ariane voor de Nederlandse en Argentijnse pers. Doel van deze fotosessie is om verder met rust gelaten te worden zodat het gezin met de familie Zorreguieta echt vakantie kan vieren.

Het koninklijk gezin kan pas na de laatste schooldag van de drie dochters, op vrijdag 23 december, op vakantie. Wanneer ook dit jaar de kerstdagen worden doorgebracht in Argentinië, komen ze na een lange reis op zijn vroegst op 24 december aan. Dan zijn de kerstvieringen in Argentinië al volop aan de gang en is er geen tijd om te poseren. Traditiegetrouw worden de kerstdagen van de Zorreguieta’s niet thuis in Buenos Aires gevierd, maar in Bariloche, een vakantiegebied waar Máxima’s broer Martin woont en werkt.


Meer Nederland

In deze editie van Vorsten:


– Oranjes met levenservaring, nog volop actief
– Zo gewoon zijn Filip en Mathilde
– Royal ladies in Valentino’s mode
– 20 jaar geleden: Máxima’s jawoord