Gravin Eloise doorbreekt grens van 100.000 volgers

Vorsten

01-07-2020 21:15:14

Gravin Eloise, de oudste dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, valt in de smaak bij een groot publiek. Dat valt op te maken uit de fikse stijging van het aantal volgers op Instagram. Daar passeerde Eloise (18) woensdag de magische grens van 100.000. Begin mei had ze maar net 6000 volgers.

“Ze is zichzelf. Ze blijft dicht bij zichzelf”, karakteriseerde prinses Laurentien woensdagochtend haar dochter. Het authentieke delen van haar observaties is voor het thuisfront geen nieuws, wilde Laurentien daarmee zeggen. Maar op sociale media, waar ze pas de laatste maanden echt actief is geworden, trok het belangstelling.

Dat Eloise daarna ook geïnterviewd kon worden door het Jeugdjournaal, hielp ook voor de bekendheid. “Het is overweldigend . Er zijn nu zoveel mensen, maar ik geniet ervan”, liet Eloise vorige week zelf weten toen de cijfers in rap tempo toenamen. Ter vergelijking: het officiële Instagram-account van het Koninklijk Huis telt 685.000 volgers.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.