Gravin Eloise opent expositie in Paradiso

Vorsten

08-07-2021 23:58:52

Eloise van Oranje, de dochter van prins Constantijn en prinses Laurentien, opent op 14 juli een expositie in Paradiso. De pop-up expositie LAYERED “viert de kracht van zelfexpressie”.

De gravin wil met de expositie een boodschap uitdragen, van ‘ongelimiteerd jezelf kunnen zijn en je eigenheid vieren’. In de audiovisuele en interactieve beleving wordt de bezoeker volgens de organisatie meegenomen in de persoonlijke verhalen van de gravin en haar voorbeelden, onder wie topfotograag William Rutten en model Joann van den Herik.

De organisatie schrijft dat Eloise het als haar persoonlijke missie ziet om bewustwording te creëren rondom vooroordelen en stereotyperingen. “Het gaat over ten volste jezelf kunnen en durven zijn, los van alle vooroordelen die mensen hebben op basis van iets dat ze zien op bijvoorbeeld social media”, laat Eloise van Oranje in een persbericht weten.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.