Hart van Oranje nog niet zeker van vervolg

Vorsten

2020-02-26 21:07:49

Het is nog niet duidelijk of het SBS6-royaltyprogramma Hart van Oranje een vervolg krijgt. ‘Ik weet niet wanneer we weer beginnen. Dat wordt nog bekeken’, aldus Sandra Schuurhof, die de reeks de afgelopen zeven weken met veel enthousiasme en liefde voor koningshuizen in binnen- en buitenland presenteerde.

Schuurhof sloot dinsdagavond haar voorlopig laatste uitzending af vanuit het Oostenrijkse ski-oord Lech. Daar had ze op geheel eigen wijze verslag gedaan van de fotosessie van de koninklijke familie én bericht over de kwaliteit van de bedden in Gasthof Post, sinds jaar en dag de verblijfplaats van prinses Beatrix tijdens haar wintervakanties.

De laatste aflevering van het op 14 januari begonnen programma trok maar 248.000 kijkers. Dat was het laagste aantal van de zeven uitzendingen die gemiddeld 303.000 belangstellenden trokken. De schoolvakanties en Vastenavond zullen daar mede debet aan zijn geweest. Een uitschieter was er vorige week met 368.000 kijkers. Het al veel langer bestaande EO-programma Blauw Bloed kwam afgelopen zaterdag op NPO2 uit op 447.000.

SBS6 heeft de komende tijd in het tijdslot van Hart van Oranje andere programma’s gepland, zoals het volgende week beginnende Cash or Trash van Martien Meiland.
Meer Nederland

tijdelijk Gratis verzending

Je bestelt onze nummers online en met kortingscode GRATIS betaal je géén verzendkosten!