Jarige prins Carlos (51) toegezongen door kinderen

Vorsten

27-01-2021 11:41:16

Prins Carlos is woensdagochtend op zijn 51e verjaardag toegezongen door vrouw en kinderen. Die laatsten hadden de afgelopen dagen de keuken met slingers versierd en tekeningen gemaakt voor de jarige, die vanwege de beperkende coronamaatregelen de viering tot huiselijke kring moet beperken.

“We houden ons keurig aan de regels”, aldus echtgenote prinses Annemarie. Het wordt dan ook een redelijk ‘gewone dag’ met onlinelessen voor dochters Luisa en Cecilia en zoontje Carlos Enrique, en vooral digitale gesprekken voor de ouders. Maar er is wel taart, en er is dus gezongen, zo verklapte Annemarie.

Prins Carlos is in 1970 geboren als eerste kind van prins Carlos Hugo van Bourbon-Parma en prinses Irene, zelf de tweede dochter van toenmalig koningin Juliana. De koningin werd peetmoeder van Carlos, zoals bijna een halve eeuw later haar kleinzoon koning Willem-Alexander peetvader werd van Carlos’ zoontje prins Carlos Enrique.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.