Johan Vlemmix doet prinses Amalia een fanclub cadeau

Vorsten

07-12-2021 07:35:03

Prinses Amalia krijgt op haar achttiende verjaardag een fanclub cadeau van Oranjefan Johan Vlemmix. De website, www.amaliafanclub.nl, wordt dinsdag officieel gelanceerd.

Op de website komen foto’s en nieuwtjes over de prinses te staan. Ook komt er een webshop en worden er evenementen georganiseerd. De club heeft ook een clubhuis, ‘Paleis Soestdijk II’ in Eindhoven. Oprichter Johan Vlemmix richtte eerder al een fanclub voor koningin Máxima op.

De prinses krijgt, naast een fanclub, nog wat cadeaus van haar fans. Zo heeft de Oranjebond opgeroepen om de vlag met oranje wimpel uit te hangen en om kerkklokken tussen 09.00 uur en 09.10 uur te laten luiden. Eerder werd al bekend dat de Koninklijke Nederlandse Klokkenspel-Vereniging (KNKV) een speciale compositie heeft gemaakt voor de jarige. Het werk met de titel Amalia Achttien zal op haar verjaardag en de dagen erna door beiaardiers door het hele land worden gespeeld.

Krijg Amalia cadeau bij 4x Vorsten

Leer prinses Amalia én andere royals nog beter kennen.


Meer Nederland

 

Neem een mini-abonnement op Vorsten en ontvang het boek Amalia (t.w.v. €17,99) cadeau! Voor 4x Vorsten en het boek samen betaalt u slechts €25.