Kaarten Koninklijke Stallen uitverkocht

Vorsten

25-07-2016 19:35:00

Koninklijke Stallen

Na Paleis Noordeinde zijn nu ook de Koninklijke Stallen door alle toegangskaarten voor de zomeropenstelling heen. Afgelopen zaterdag waren er nog iets meer dan 900 kaarten te koop, maar maandag meldde de speciale website die voor de verkoop is opgezet dat ook de Stallen zijn ‘uitverkocht’.

Het publiek kan dinsdagmiddag voor het eerste terecht aan de Hogewal in Den Haag, om de hoek van Paleis Noordeinde dat ook met de tuin aan het Koninklijk Staldepartement grenst. De afdeling ‘verkeer en vervoer’ van het hof is vier weken lang op vier doordeweekse middagen te bezoeken, en in totaal kunnen 10.600 belangstellenden er terecht.

Paarden zullen ongetwijfeld tot de grootste trekpleister behoren, maar de hele serie wagens én de koninklijke bus met een AA-kenteken zullen liefhebbers zeker ook bekoren. De bezoekers krijgen ook alvast een voorproefje van de Glazen Koets, die na een langdurige restauratie weer in optimale staat verkeert en die op Prinsjesdag zal uitrijden met koning en koningin voor de rit naar de Ridderzaal.

Meer Nederland